O hur hamnade du här...?

Hur hamnade jag här? Hur kommer det sig att jag lever det liv jag lever? Vilka av mina val var avgörande för att jag skulle hamna här? Eller var det alla de små valen som gjorde att jag gör det jag gör nu, mår som jag mår nu? Eller vart allt helt enkelt bara slupen?

När mår dålig så tror jag väldigt mycket på ödet, kismet eller vad folk nu för tiden kallar det. Jag tror det finns en god andledning varför jag lider, varför jag låter mig själv lida. Men just varför jag gör det är fortfarande något jag inte vet nånting om. Jag har sökt svaret länge nu och börjar ärligt talat tvivla om jag verkligen vill veta. Kanske är det att jag söker meningen med det hela som är mitt öde. Jag kanske får tecken på vilka stigar jag bör gå för att hamna där jag vill. Jag är lite dålig på att läsa dom tecken bara. Men jag har tid, så vitt jag vet, att lära mig.

Med dom lite djupa tankarna börjar jag min debut med. Och det är sånt jag hade tänkt att ägna min blogg till, bara mina tankar. Så välkommen till min sjuka lilla värld. =)
Jag har en att göra lista och en av sakerna jag vill göra var att skaffa mig en blogg. Så nu gjorde jag äntligen det, kan det prickas av. Nu är det bara resten kvar. Måste förresten uppdatera den listan, det har tillkommit lite grejer...

Jag hoppas att jag kommer att skriva här, mest för dom som jag hoppas kommer att läsa så ni kan hålla er uppdaterade om vad jag har för mig, både i huvet och allmänt.

Tand om er så länge.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0