En kortis innan jag åker till mamma

Ska iväg till mamma snart, tänkte jag skulle skriva ett par rader nu när jag har lust.

Min Ipod kom aldrig igår... de kunde inte leverera den eftersom jag hade portkod. Så jävla löjligt, att de inte ringde tycker jag e jävligt konstigt. Men men, nu får jag den levererad till min mamma i stället. Och det funkar ju. Kommer inte kunna göra nåt eftersom min bror ratar iTunes så det är bara att beundra den så länge. Plus att jag vill att den första kontakt med en dator ska vara en mac, så de så...

Träffade en kompis igår, vi hade så trevligt. Hon har en guidebok på olika smultronställen i stockholm och hon undrade om jag ville gå med henne till en Thaibåt. Och jag kan säga att det inte var en besvikelse, var så mysigt. De hade tom en egen liten sand strand! Och där var vi... Eftersom jag hade tagit på mig kjol och det började frysa till lite om benen så beslöt vi att gå till Donken där min kille träffade upp oss. Satt o snakca skit o åt. En trevlig avslutning på gårdagen.

Jag har tagit lite bilder på båten när det har varit fina solnedgångar så jag tänkte att en bild skulle upp här.


Fin dag men jag vill inte ut...

Det är fint väder ute, tempraturen är behaglig men jag känner inte för att gå ut. Var jättesvårt att att kliva ur sängen imorse också vid elva, kunde sovit ett par timmar till, lätt. Men jag tänkte att jag kan inte slösa bort en av mina semsterdagar på att sova...

Som förra året så sommarjobbar jag på en Silja båt vilket är helt okej. Det är värt perngarna om man säger så plus att jag får vara för mig själv. Men även det kan bli ensamt ibland. Senaste passet såg jag till att ha nån att snacka lite skit med så att man inte är en total outsider. Intalade mig detta år att jag är där bara för att jobba och inte skaffa några vänner men det var lätte sagt än gjort. När "inne gängen" planerade saker mitt framför mig så gjorde det lite ont. Ont för att jag ännu en en gång kände att I don't belong here... Jag försöker mitt bästa att htta ett ställe där jag känner mig hemma men det är svårt. Få se om jag gjort det med mitt yrkesval, det känns rätt iaf.

Igår beställde jag min födelsedags present som jag fick av min kära familj. En Ipod touch. Andledningen är att min bror frågade om jag ville ha en större så kan jag lägga lite pengar emellan plus att jag har ett konto hos apple efter jag beställde min kära dator. Sen så fick jag den ingraverad som jag ville. =) Sagt o gjort, igår bställde jag den.
Gick in idag bara för att se hur lång den kommit i leveransen och det stog att den ska levereras idag! Tjohooo! Ska börja lägga ner en massa musik o filmer så jag har nåt att göra på båten. Så jag går i väntans tider just nu. =)

Den här sommaren har varit händelserik. Först fyllde jag 25 år, hade 50-års fest med min bästa kompis. Sen drog jag till havs, jobbade 10 dagar. På första 10 dagarns ledigheten drog jag o min kille till Kroatien i en vecka (underbart var namnet) innan jag begav mig till båten igen i 10 dar. Nu är nästa ledighet som jag har fram till den 27:e då jag kliver på en ny båt. Kommer behöva lära mig en ny båt och nya säkerhetsrutiner. Men först ska jag hinna träffa min mor och min bästa vän hemma i Märsta och så ska ta tripp till Grönan och träffa mina klasskompisar. Och när jag jobbat mitt sista pass för Silja så drar jag till Göteborg för att träffa ännu en kär vän och vi ska gå på Way out West.. Ska bliså kul! Men det är en fullspäckad sommar, kanske inte är så konstigt att jag är trött...

Det jag är rädd för är att jag ska bli manisk, som jag vart förra sommaren. Sov bara ett par timmar om dygnet och var skitpigg och energisk. Men den här gången har jag mediciner som hindrar det och jag har behövt använda dom en gång den här sommaren. Och det känns ju tryggt, jag kan själv kontrollera mitt humör.
De senaste tre till fyra månaderna har varit dom stabilaste hittils  även om jag känt att det har varit lite mycket ibland i skolan och i det sociala livet. Men det har gått bra, jag har träffat en sköterska på sjukhuset regelbundet och det har gjort mycket. Jag behöver det.

Nu ska jag nog försöka bege mig ut en stund även om jag inte har så stor lust. Kanske ska ringa syrran...?

En sommar drink

Så här i semester tider är det härligt att göra sig en drink mitt i veckan... eller i början av den. =) Investerade i en Bacardi vattenmelon sist jag jobbade på båten och vilka grymma drinkar man kan göra på den! Här är den senaste...







RSS 2.0